Welkom bij de grootste meubelblog!

Wat voor lamp hang je boven een eettafel?

In veel huizen is de eettafel dé centrale plek. Aan de eettafel wordt ontbeten, aan de eettafel wordt de krant lezen, aan de eettafel wordt thee/koffie gedronken en aan de eettafel wordt ’s avonds met het hele gezin gedineerd. Om de gehele dag door van de tafel gebruik te kunnen maken, is een goede lamp wenselijk. Maar, wat voor lamp hang je nou boven een eettafel? Wij zijn voor jou op onderzoek gegaan!

Het aanbod van lampen voor boven de tafel is behoorlijk uitgebreid te noemen. Verschillende merken hebben van verschillende materialen in verschillende stijlen de lampen ontworpen. Dit betekent dat je momenteel voldoende keus hebt om de lamp van je dromen te vinden. Deze lamp sluit perfect aan op de uitstraling van je woonkamer, op het design van je eettafel en is dus volledig naar wens.

Omdat het aanbod nogal uitgebreid is, willen wij je in dit artikel wijzen op enkele mogelijkheden. Wij hebben drie suggesties voor je op een rijtje gezet. Lees deze suggesties door, bekijk onze webshop voor het uitgebreide assortiment van tafels en sla direct je slag. Ons belangrijkste advies is om de lamp sowieso af te stemmen op het design van de tafel (of vice versa natuurlijk).

Suggestie 1: Lucide Ruben Hanglamp – Zwart

Deze hanglamp van het merk Lucide is opvallend, geeft voldoende licht en is stijlvol. Het frame is van metaal vervaardigd en je kunt zelf bepalen hoe hoog je de lamp op hangt. Hierdoor ben je in staat om altijd de perfecte hoeveelheid licht op de tafel te hebben.

Bijkomend voordeel van deze lamp is dat je ‘m ook nog op een dimmer aan kunt sluiten. Zodoende kan je nóg meer invloed uitoefenen op de hoeveelheid licht op jouw eettafel. Over het design van de lamp kunnen we verder kort zijn: ontzettend fraai en stijlvol.

Suggestie 2: EGLO Vintage Tarbes hanglamp

Deze unieke hanglamp van het merk EGLO mag absoluut niet in dit artikel ontbreken. De lamp heeft een opvallend design, bevat één lichtpunt en heeft een dimfunctie. De stijl van de lamp valt het beste als ‘vintage’ te omschrijven. Een vintage lamp die absoluut een aanvulling is voor de uitstraling van jouw woonkamer. De lamp is in twee kleuren verkrijgbaar; zwart en koper.

Suggestie 3: Lucide Manuela hanglamp

Ook deze grote hanglamp, met een diameter van 65 centimeter, is onwijs fraai. Het merk Lucide heeft wederom goed werk afgeleverd. De lamp heeft een unieke vormgeving; dankzij deze vormgeving wordt het licht op een unieke manier door de kamer verspreid. Het frame is van metaal gemaakt, de lamp heeft een dimfunctie en je kunt ‘m op de gewenste hoogte hangen.

Het mag duidelijk zijn; je hebt meer dan genoeg keuze voor een hanglamp boven je eettafel. Ons advies is om de verschillende lampen goed met elkaar te vergelijken. Ga je voor een moderne lamp? Of gaat je voorkeur uit naar een vintage lamp? Stem het design van de lamp af op de rest van je huis en geniet van een prachtig geheel!

[vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”sale” layout=”carousel” product_hover=”tiled” sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”1″ lazy_loading=”yes” slides_per_view=”4″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”no” hide_prev_next_buttons=”no” center_mode=”no” wrap=”no” scroll_carousel_init=”no” element_title=”Producten met extra korting”][/vc_column][/vc_row]