Welkom bij de grootste meubelblog!

TV Wand Ideeën Voor Uw Huis

TV-meubels worden tegenwoordig, vooral voor millenials, opgevoerd met strakke wandontwerpen. Televisiekijken is niet langer iets wat zij op een willekeurige bank of op een laptop doen. Ontwerpen zijn er in overvloed en de mogelijkheden om creatief te worden zijn grenzeloos. Het enige waar u op moet letten is de ruimte die nodig is om alle accessoires en onderdelen die bij televisietoestellen horen te kunnen plaatsen.

Bijvoorbeeld flatscreens, plasma- of LED-TV’s, nemen minder plaats in en kunnen gemakkelijk aan de muur bevestigd worden zonder veel te storen. Toch kan de muur van uw woon- of slaapkamer ontworpen en versierd worden met de juiste materialen, decorelementen, texturen en kleuren om van TV-kijken een trek te maken waar u niet genoeg van kunt krijgen. Zullen we dan maar beginnen met de topideeën voor het ontwerpen van TV-muren?

Tv-wand met opbergruimte-idee voor de woonkamer

Uw televisie met ingebouwde opbergruimte lost twee problemen tegelijk op – u creëert een handige plaats voor sommige van uw kostbaarste bezittingen en u kunt uw televisie mooi aankleden met planken van precies de juiste grootte. Plaats uw televisie op een lange kast die de lengte van uw woonkamer uitsteekt. Kasten hebben voldoende ruimte om boeken, extra kabels, servies of iets anders dat u misschien moet opbergen, in op te bergen. Rechthoekige planken omringen deze TV en brengen kleur in deze bijzondere omgeving. Een lichtgekleurde stellingkast zoals deze, met kasten aan de ene kant, laden eronder, en open schappen aan de andere kant, geeft deze woonkamer de nodige pit.

Omlijstingen zijn schitterende ideeën voor wanddecoratie in de hal

Door uw televisie in te lijsten met een achtergrond komt uw televisietoestel goed tot zijn recht. Niet alleen dit, het ziet er ook uit alsof het precies staat waar het hoort. Deze lijsten dragen ook bij tot de algemene inrichting van de hal, waardoor het de blikvanger van uw huis wordt. Vooral houten lijsten passen er goed bij, omdat verschillende meubelen in uw hal van dit materiaal gemaakt zullen zijn. Is dit nu geen simpel maar prachtig TV muurontwerp idee voor een hal?

Inbouwen in de muur

Een eenvoudig maar stijlvol TV-wandontwerp is uw scherm monteren op een muur met structuur. Een stenen muur bijvoorbeeld brengt wat charme in een anders saaie kamer en maakt ook een subtiel indruk. Dit muurontwerp idee steelt ook niet de blits van andere elementen in uw kamer – decor, meubels, tapijten of meer. Uw TV-scherm ziet eruit alsof het trots op een galeriewand zit, zelfs als het uit staat! Schitterend idee zeggen wij!

Maak er het middelpunt van de aandacht van

Uw TV tot het middelpunt van een woon- of slaapkamer maken, met een minimale inrichting eromheen, is een ontwerpidee waar de meeste huiseigenaren dol op zijn. Dit is een buitengewone methode om uw TV aan de muur tot zijn recht te laten komen zonder al te veel afleiding te veroorzaken. Het houdt de structuur basic en elimineert onderbrekingen terwijl u naar uw favoriete programma’s kijkt. TV-toestellen worden zo een punt van samenkomst in elke kamer waar vrienden en familie bijeenkomen.

Een TV-scherm aan de muur van uw slaapkamer ophangen

Als u nu in een klein huis woont of uw slaapkamer is piepklein, dan hebt u misschien geen ruimte om grote, logge opbergkasten rond uw TV-meubel te bouwen. Kleinere kastjes kunnen net de truc doen en uw TV-wandontwerp een unieke uitstraling geven. Dunne rekjes onder uw TV-scherm is een prachtig muurontwerp-idee voor slaapkamers. Dit vooral als u een smetteloze eigentijdse look wilt en een plek om uw spullen te bewaren!

Maak optimaal gebruik van materialen voor ideeën voor het ontwerpen van televisiewanden

Verschillende materialen leveren verschillende ideeën op voor het ontwerpen van een televisiewand. Ook kunnen bepaalde materialen er helemaal uniek uitzien, afhankelijk van hoe ze gebruikt worden. Hout is veruit de populairste keuze, meer nog bij eigentijdse woninginrichtingen. Marmer, baksteen of stenen kunnen allemaal gebruikt worden om dat uitzonderlijke idee voor een televisiewand te maken. Probeer eens marmer op de achtergrond van een TV-scherm in plaats van op de vloer – klinkt dat raar? Dat is het zeker. De glans van dit materiaal geeft een stijlvolle en subtiele uitstraling. Baksteen of steen brengen rustieke elementen in. Alles bij elkaar zorgen ze ervoor dat uw TV met stijl opvalt en verhogen ze het luxueuze karakter van uw woonkamer, slaapkamer of hal.

Wanddecoratie

Creatief, mooi om naar te kijken en verdomd interessant – decoratie op de muren als inrichtingsidee doet uw kamer een paar toontjes hoger brengen. Het is een bijzonder creatieve aanpak om uw televisie als de showstopper van uw kamer te laten fungeren. Verf de muur in een effen kleur, hang er wat kunstwerken van formaat op en bouw er rekken onder – al deze visuele elementen samen maken er een goede mix van leuk en modieus wonen van!