Welkom bij de grootste meubelblog!

Inspiratie op doen; 3 prachtige banken

Een bank is in veel woonkamers een ware eyecatcher. Dat heeft uiteraard met de afmetingen van een bank te maken. Doordat een bank nogal groot is, valt deze razendsnel op. Dat is dan ook één van de redenen waarom je veel aandacht moet besteden aan het uiterlijk van de bank. Ben je op zoek naar een unieke bank? Dan kan je mogelijk naar één van onderstaande banken gaan kijken.

In dit artikel hebben wij enkele prachtige banken op een rijtje gezet. We bespreken daarbij geen specifieke merk + model banken, maar banken in zijn algemeenheid. Dit zijn simpelweg banken met een opvallend design, banken van een opvallend materiaal of banken met andere specifieke eigenschappen. In totaal hebben we drie prachtige banken voor jou weten te selecteren.

Suggestie 1: Cognac leren bank

Ja, een cognac leren bank mag in dit artikel zeker niet ontbreken. Dergelijke banken hebben een opvallen design, hebben een prachtige kleur en hebben een lange levensduur. Om van deze lange levensduur te kunnen genieten, is het wel aan te raden om het leder van de bank goed te onderhouden. Met het juiste onderhoud is het mogelijk om jarenlang van deze prachtige cognac leren bank te genieten.

In elke huiskamer valt deze bank ongetwijfeld goed op. Bijkomend voordeel is dat deze bank een prachtig contrast kan vormen met andere meubelstukken. De cognac kleur staat prachtig in combinatie met bijvoorbeeld een donkere kast of een licht gekleurde stoel.

Suggestie 2: een bank met streepjes

De designs van banken worden steeds gevarieerder en interessanter. Maar, sommige fabrikanten hebben ook ouderwetse patroontjes weer nieuw leven ingeblazen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij een bank met streepjes. Al decennialang werden dergelijke banken ontwikkeld, maar de afgelopen jaren zijn deze banken zeker weer in de mode. Met een bank met streepjes breng je simpelweg meer diepte in jouw woonkamer aan. De bank valt goed op en de bank biedt uiteraard het gewenste comfort. Al met al is de aanschaf van een bank met streepjes zeker aan te raden.

Suggestie 3: een felgekleurde bank

We begonnen dit artikel met de stelling dat een bank in veel woonkamers een ware eyecatcher is. Dat is zeker het geval als je voor een prachtige, felgekleurde bank gaan. Dergelijke banken zijn beschikbaar in onder andere roze, blauw of ga je voor een groene bank? Door voor een kleurrijke bank te gaan, creëer je veel meer leven in jouw woonkamer. De bank valt goed op en de kleurtjes zorgen voor een vrolijke noot. Ook hierbij geldt dat een gekleurde bank perfect te combineren valt met andere meubelstukken in jouw huis. Met een dergelijke bank is het mogelijk om een prachtig contrast te creëren.

Naar welk van bovengenoemde suggesties gaat jouw voorkeur uit? Feit is dat alle suggesties een ware aanwinst voor jouw woonkamer zijn. Je brengt meer sfeer, meer leven en meer diepte in jouw kamer met de juiste bank. Uiteraard zorgt de juiste bank ook voor onwijs veel comfort en gemak!

[vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”sale” layout=”carousel” product_hover=”tiled” sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”1″ lazy_loading=”yes” slides_per_view=”4″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”no” hide_prev_next_buttons=”no” center_mode=”no” wrap=”no” scroll_carousel_init=”no” element_title=”Producten met extra korting”][/vc_column][/vc_row]