Welkom bij de grootste meubelblog!

Inspiratie; 3 prachtige én originele tv meubels

Het inrichten van jouw huis is ongetwijfeld één van de meest leuke dingen waar je je mee bezig kunt houden. Het is immers dé kans om jouw huis volledig naar eigen wens te maken. Daarbij is het mogelijk om voor originele meubels te gaan. Graag willen we jou inspireren en informeren omtrent prachtige én originele tv meubels.

In dit artikel hebben we drie tv meubels verzameld. Deze meubels zijn origineel, hebben een prachtig design en verdienen een prominente plek in de woonkamer van jouw huis. Ben je nog op zoek naar een prachtig tv meubel? Dan willen wij je zeker aanraden om dit artikel eens door te nemen. Doe inspiratie op, vergelijk de verschillende tv meubels en schaf uiteindelijk het gewenste tv meubel goedkoop bij ons aan.

Nummer 1: een tv meubel van mangohout

Als je naar een tv meubel aan het kijken bent, is de kans groot dat je voor een houten tv meubel gaat. Je hoeft hierbij niet altijd voor steigerhout of een andere standaard houtsoort te gaan. Nee, ‘doe eens gek’ en ga voor een tv meubel van mangohout.

Mangohout brengt een stoere én warme uitstraling met zich mee. Het tv meubel is tamelijk massief te noemen, aangezien mangohout over het algemeen relatief dik is. Bij veel van deze tv meubels zie je dat de fabrikanten ervoor gekozen hebben om het mangohout met een stalen frame te combineren.

Nummer 2: een gesloten tv meubel

Veel Nederlanders kijken graag naar de televisie. Maar, als de televisie niet aanstaat, is het een nogal opvallend en groot object. Mede daarom zie je wel eens in huizen dat men voor een gesloten tv meubel gekozen heeft. Ook wij zijn hier fan van, aangezien je hiermee een onwijs strakke uitstraling kunt creëren. Met een gesloten tv meubel zit jouw tv achter gesloten deuren, behalve als je televisie wilt kijken. Je klapt de deurtjes open en kunt naar hartenlust genieten van jouw favoriete tv programma’s, films en/of series.

Nummer 3: een tv meubel met meerdere vakken

Wil je dat de tv in jouw woonkamer niet al te veel opvalt? Dan kan je een kast laten maken die de gehele breedte van de muur in beslag neemt. Je kunt in deze kast vervolgens allerlei verschillende vakken maken. Eén van deze vakken is de plek waar jouw televisie komt staan en in de andere vakken kan je allerlei andere attributen plaatsen. Je kunt hierdoor prachtige vazen, boeken of overige accessoires in de kast plaatsen.

Dit tv meubel zorgt ervoor dat de aandacht minder getrokken wordt door de televisie. Bovendien ziet een dergelijk grote kast er onwijs imposant en fraai uit. Met dank aan de vele vakken creëer je ook nog veel opbergruimte. Je kunt allerlei accessoires en spullen op een ideale en handige manier opbergen.

Naar welke van bovengenoemde varianten gaat jouw keuze uit? Bekijk onze assortiment van meubels, onder meer kasten, en doe nóg meer inspiratie op!

[vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”sale” layout=”carousel” product_hover=”tiled” sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”1″ lazy_loading=”yes” slides_per_view=”4″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”no” hide_prev_next_buttons=”no” center_mode=”no” wrap=”no” scroll_carousel_init=”no” element_title=”Producten met extra korting”][/vc_column][/vc_row]