Welkom bij de grootste meubelblog!

Ideeën voor de inrichting van de kinderkamer

Kinderkamer ontwerpen en kinderkamer inrichten zijn onderwerpen vol magische mogelijkheden. Als u de kinderkamer van uw kleintje gaat inrichten, wenden wij ons tot de betoverende wereld van kinderrijmpjes en -liedjes om inspiratie op te doen. Wij gebruiken traditionele favorieten om u praktische ideeën te geven over alles van babykamer meubelen, wiegjes ontwerpen, babykamer wanddecoratie, het inrichten van een babykamer voor een meisje, en het opknappen van de babykamer voor een jongen.

Vroeg naar bed en vroeg uit de veren

Wij zijn helemaal weg van deze babykamer in bleek koraal, doorschoten met accenten van goud. Gouden stippen op de muur van de babykamer en moderne gouden verlichtingsarmaturen steken mooi af tegen de lichtere tinten roze en koraal. Een hoepelhemeltje is uitnodigend over de wieg gedrapeerd om uw kleine prinses in zachte slaap te wiegen.

Meisjes en jongens, kom buiten om te spelen

Een van de beste manieren om uw kind lichamelijk sterk te maken is het te laten spelen, te beginnen met buikspreekuur als het nog klein is. Deze grote ruime kinderkamer biedt veel vloerruimte voor al die ruwe en buitelende spelletjes. De tipi wacht er gewoon op dat uw peuter er in kruipt, en maakt zo een rustgevende inrichting van de kinderkamer helemaal af.

Tijger, oranje en zwart

Onze liefde voor Mowgli en bagheera uit Jungle Book is oneindig. Geef een nieuwe draai aan het jungle-thema voor de inrichting van de kinderkamer. Zachte kleuren, een minimale inrichting, een schommel voor uw kind om op te spelen en een sober junglethema maken van deze kamer een kamer waar u altijd tijd in zult willen doorbrengen!

De wielen van de bus gaan rond en rond

De wereld is rond, de zon is rond, de wielen van de bus zijn rond, dus waarom zou het wiegje van uw baby niet rond zijn? Wij houden van dit ronde wiegje in ivoorwit met zacht koraalkleurige bekleding. Het feit dat hij op wieltjes staat en dus verplaatst kan worden is een extra bonus.

Een wijze oude uil woonde in een eik

Wilt gij, kind, wijs worden als een uil? Lees ze voor! Dat zal hen een voorsprong geven in hun ontwikkeling en u helpen een band met hen op te bouwen. Als u hun kinderkamer inricht, zorg er dan voor dat u een boekenkast bouwt of boekenplanken installeert om al die boeken in onder te brengen die u hun zult voorlezen.

De rode vogelbloem

Het perspectief van een baby, letterlijk, is een geweldig idee voor de inrichting van een kinderkamer. In deze fantastische babykamer heeft de ontwerper precies dat gedaan en de wereld bekeken vanuit het gezichtspunt van een baby. Wat anders een benauwde en saaie ruimte onder een schuin plafond zou zijn, is omgetoverd tot een prachtig landschap, compleet met een witte boom. Uw baby kan nu opkijken naar bladeren die fladderen in de wind en zingende rode vogeltjes.

Het kleine meisje met de krullen

Als u aan een stijlvolle inrichting voor de babykamer denkt, vergeet dan niet de praktische aspecten van opbergen. Doorgewinterde ouders weten hoeveel spulletjes zelfs een pasgeborene heeft en hoe gemakkelijk toegankelijke opbergruimte van levensbelang wordt. Dit kinderkamerontwerp voor een babymeisje illustreert een slimme manier van opbergen. Deze boxplanken kunnen omgevormd worden tot open opberg- en vitrinekastjes of gebruikt worden om organizers in op te bergen.

Vijf krijtjes kleuren een scène

De ouders en verzorgers brengen in de kinderkamer veel tijd door met de verzorging van de baby, de verzorging en het spelen met de baby. Bij de inrichting van de babykamer moet men evenzeer aan de volwassenen als aan de baby’s denken. Spots van heldere kleuren, rijke motieven en een comfortabele fauteuil maken deze kinderkamer uitnodigend voor zowel volwassenen als baby’s.

Hier komt de zon

Met de vurige energie van de zon als uw muze, maakt u van de babykamer een levendige stijlvolle ruimte. Gebruik vrolijke kleuren zoals geel en oranje op de muren van de babykamer en voor de zachte bekleding. Het kamerscherm in natuurlijke kleuren, dat ook dienst doet als ruimte om decoratie op te hangen, fungeert als rustgevend tegenwicht.

Klein konijntje

Wilt u uw liefde voor de baby uitdrukken door middel van een DIY project? Deze op konijntjes geïnspireerde muur voor de babykamer is gemakkelijk genoeg voor zelfs beginnende doe-het-zelvers. Gebruik stencils om een rij konijntjes over de muur te laten huppelen, of gebruik in plaats daarvan stickers. En als u avontuurlijk bent, is er niets leuker dan uit de vrije hand te gaan met een verfkwast.

Wij zijn de planeten

Uw kind blootstellen aan levendige kleuren en het laten spelen met interactief speelgoed is het perfecte recept om de geestelijke ontwikkeling van een baby te bevorderen. Deze felgekleurde babykamer met ruimtethema doet precies dat. Met zo’n sterke visuele simulatie en inspiratie zal uw baby zeker snel op weg zijn naar NASA en de ruimte.

Roeiboot

Onze laatste inspiratie komt van het klassieke kinderrijmpje met roei thema. De kamer is voorzien van muurkunst en decorstukken met zeedieren als thema. Blauwe en witte horizontale strepen van verschillende breedte zijn te vinden in het zachte meubilair. Sofa’s en kussens in blauwe tinten maken het zeethema compleet, zodat deze babykamer ideaal is voor een jongetje.

Van thema’s voor de inrichting van de babykamer tot kleuren voor de babykamer, van doe-het-zelf ideeën tot ideeën waarbij ontwerpers betrokken zijn, van tips om de geestelijke en lichamelijke ontwikkeling van een baby te stimuleren, wij hopen dat u onze gids met de nieuwste ideeën voor de kinderkamer nuttig vond. Wij wensen u veel geluk bij het begin van een bijzondere reis en bij het smeden van een band voor het leven met uw kleintje.