Welkom bij de grootste meubelblog!

3 redenen om voor een spiegel met lampen te gaan

Bij het inrichten van jouw slaapkamer heb je onwijs veel mogelijkheden. Enerzijds wil je dat jouw slaapkamer er gezellig uit ziet, maar anderzijds wil je ook dat jouw slaapkamer heel praktisch is. Jouw slaapkamer is immers bedoeld om heerlijk in te kunnen slapen. Maar, ook in de ochtenduurtjes breng je enige tijd in de slaapkamer door. Je kleedt je daar aan en je gaat voor de spiegel staan om te kijken of je er goed uit ziet.

Deze spiegel hoeft zich overigens niet in jouw slaapkamer te bevinden, maar kan ook in de badkamer of op de overloop hangen. Feit is dat je het beste voor een spiegel met lampen kunt gaan. Je denkt nu wellicht ‘waarom dan?’. Nou, dat gaan we jou in dit artikel vertellen. In dit artikel hebben we namelijk 3 redenen op een rijtje gezet waarom óók jij voor een spiegel met lampen zou moeten kiezen.

Je hebt altijd goed zicht

Is het nog donker in jouw huis? Wil je jouw partner niet wakker maken door het grote slaapkamerlicht aan te doen? Als je een spiegel met lampen hebt, heb je alsnog voldoende zicht om jouw outfit te bekijken. Je hoeft daarbij dus niet het grote licht aan te doen, waardoor je jouw partner ook niet stoort. De spiegel met lampen is dan ook tamelijk praktisch te noemen. Dankzij de ingebouwde lampen heb je te allen tijde goed zicht en hoef je nooit onverzorgd de deur uit te gaan.

Fraai

Het is ook een feit dat een spiegel met lampen er bijzonder fraai uit ziet. Als je ’s avonds de lampen van deze spiegel aanzet, zorgt dat voor een leuke en gezellige sfeer. Leuk als je bijvoorbeeld met jouw partner een romantische avond gaat beleven!

Je kunt het design van de spiegel ook nog verder verbeteren door deze qua stijl aan te passen op overige meubelen. Heb je bijvoorbeeld een prachtig houten bureau in jouw kamer staan? Dan is het wellicht fraai om ook voor een spiegel met een houten omlijsting te gaan. Je hebt tegenwoordig de keus uit onwijs veel verschillende soorten spiegels, waardoor je deze altijd af kunt stemmen op andere meubelen zoals het bureau of een kast.

Je voorkomt een beslagen spiegel

Hangt jouw spiegel in de badkamer? Als je gaat douchen, wordt deze spiegel ongetwijfeld vochtig. Dit is uitermate irritant, aangezien daarmee de functie van de spiegel belemmerd wordt. Als je de lampen van de spiegel aanzet, komt hier een bepaalde warmte van af. Deze warmte kan voorkomen dat de spiegel gaat beslaan, waardoor je te allen tijde perfect zicht in de spiegel hebt. Oók als je net onder de douche vandaan komt. Dit kan je overigens ook nog versterken door een spiegel met verwarming te nemen. Dergelijke spiegels zijn relatief nieuw en innoverend. Je kunt echter wel van bepaalde voordelen genieten, net zoals je van meerdere voordelen kunt genieten als je voor een spiegel met lampjes gaat!