Welkom bij de grootste meubelblog!

Weer verliefd op je huis worden!

De welbekende woonwinkel Vtwonen heeft in de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. Het bedrijf heeft namelijk ook meerdere tv programma’s ontwikkeld; deze programma’s dragen uiteraard allemaal de naam van het online bedrijf. Het nieuwste programma heeft de naam ‘Vt wonen verliefd op je huis’ gekregen. In dit programma zorgen stylisten voor een complete make-over van een huis, zodat de bewoners weer verliefd op hun huis worden.

Met dit artikel willen wij je ook graag weer verliefd laten worden op je huis. We hebben namelijk enkele handige tips voor je verzameld waarmee jij je huis een complete make-over kunt geven. Ben je er klaar voor?

Tip 1: geef de muren een ander kleurtje

Als je een willekeurige woonkamer binnenstapt, vallen twee aspecten meestal direct op: de muren en de vloer. Dit heeft puur met de afmetingen van deze objecten te maken. Door de muren een ander kleurtje te geven, kan je de uitstraling van de woonkamer grotendeels al veranderen. Je kunt hierdoor je huis eigenlijk een compleet nieuwe uitstraling geven, waardoor je weer verliefd op je huis kan gaan worden.

Je hebt tegenwoordig de keus uit nagenoeg alle kleuren voor op de muren. Je kunt deze muren zelf schilderen, je kunt een schilder inhuren of je kunt met behang aan de slag gaan. De keuze is reuze!

Tip 2: zet je meubels op een andere plek neer

Heb je een prachtige kast in je woonkamer staan? Heb je ook nog een fraai dressoir aan de andere kant van je woonkamer staan? Probeer deze meubels eens om te draaien; plaats het dressoir op de plek van de kast en vice versa. Door een dergelijke, simpele wijziging kan je jouw huis een compleet nieuwe uitstraling meegeven. Je woonkamer lijkt als herboren en daardoor kan je weer moeiteloos verliefd op je huis worden.

Tip 3: ga met accessoires aan de slag

Als je momenteel een willekeurige woonboulevard binnenstapt, zie je onwijs veel woonaccessoires staan. Met deze accessoires kan je op een leuke manier jouw woonkamer, en de rest van jouw huis, aan gaan kleden. Deze accessoires kunnen er absoluut voor zorgen dat je weer verliefd op je huis gaat worden. Ook in de afleveringen van Vt wonen verliefd op je huis gebruiken de stylisten van Vt wonen vaak accessoires om bepaalde ruimtes mee aan te kleden. De accessoires zorgen simpelweg voor meer sfeer, voor een nét iets andere uitstraling en zodoende voor een behoorlijke make-over.

Tip 4: koop een nieuwe bank

Tot slot willen we je aanraden om naar de aanschaf van een nieuwe bank te kijken. Je hebt tegenwoordig de keus uit onwijs veel soorten banken, waarbij ook de kleurstelling en vormgeving van de banken onwijs gevarieerd is. Je kunt zodoende een bank aanschaffen die voor 110% naar jouw wens is. Met een dergelijke bank kan je weer verliefd op je huis worden, aangezien deze bank je ook veel comfort biedt. Waar wacht je nog op? Ga direct aan de gaan met het aanpassen van je huis en word weer verliefd!

[vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”sale” layout=”carousel” product_hover=”tiled” sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”1″ lazy_loading=”yes” slides_per_view=”4″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”no” hide_prev_next_buttons=”no” center_mode=”no” wrap=”no” scroll_carousel_init=”no” element_title=”Producten met extra korting”][/vc_column][/vc_row]