Welkom bij de grootste meubelblog!

Moderne houten eettafelontwerpen om aan te dineren

Klassieke stijl raakt nooit uit de mode! Met de toevloed van strakke eettafelontwerpen werden houten eettafels even gereduceerd tot tafels die alleen geschikt waren voor klassieke of rustieke stijlen van huisinterieurs. Dat is de laatste tijd allemaal veranderd. Houten eettafels passen goed bij alle soorten moderne eetruimtes. Bekijk deze essentiële moderne houten eettafel ontwerpmogelijkheden voor uw eigentijdse woning.

Teak houten eettafel

Teakhouten eettafelontwerpen zijn uw beste keus als u wilt investeren in meubilair dat duurzaam is. Deze klassieke houten eettafels zullen een blijvende indruk maken op iedereen die er zijn ogen op laat vallen.

Houten eettafel met glazen blad

Voor wie klassieke en moderne stijlen wil combineren, is een houten eettafel met een glazen blad perfect geschikt. Hout geeft u die vintage look, terwijl glas wat moderne flair inbrengt.

Houten eettafel met glazen blad

Voor wie klassieke en moderne stijlen wil combineren, is een houten eettafel met een glazen blad perfect geschikt. Hout geeft u die vintage look, terwijl glas wat moderne flair inbrengt.

Rustieke houten eettafel

Eigentijds en stevig, rustieke houten eettafels geven een mooie ruwe uitstraling aan uw interieur. Deze zien er bijzonder goed uit in een appartementssetting met moderne zichtbare muren.

Klassieke houten eettafel

Een klassiek rechthoekig houten tafelontwerp is een evergreen optie. Dit ontwerp zal elke andere moderne houten eettafel doen verbleken in vergelijking. Ze passen goed in bijna elke omgeving en zijn ook een comfortabele optie.

Rond is een vorm, een vorm waar je aan kunt eten

Een ronde eettafel is misschien niet de gebruikelijke keuze voor een interieur, en dat maakt ze juist een aantrekkelijke, eigenzinnige keuze. Combineer een ronde houten eettafel met stoelen met kussens voor een comfortabele eetopstelling.

Op de houtenbank

Dump die saaie ouderwetse stoelen en kies voor houten bankjes bij eettafels. Ze geven niet alleen een unieke toets aan het interieur van uw eetkamer, maar bankjes zijn ook heel geschikt om er een of twee extra gasten aan tafel bij te zetten.

Vintage houten eettafel

Vintage houten eettafels maken op zichzelf al een statement. Ze passen perfect in binnenhuisdecoraties met een elegante inrichting en geven uw eetruimte een geraffineerde uitstraling.

Houten eettafels met beklede stoelen

Hoewel houten eettafels met stoelen met kussens altijd een veilige keus zijn, kunt u een stapje verder gaan door te kiezen voor gestoffeerde stoelen. Die bieden het grootste comfort, terwijl ze tegelijkertijd een gastvrije sfeer uitstralen.

Bij het kiezen van de juiste eettafel gaat het erom dat u de tafel vindt die perfect bij het interieur van uw huis past. U hebt de mogelijkheid om te kiezen voor unieke vormen, verschillende tafelbladen. De wereld is hier uw oester. Hoewel stijlen en afwerkingen naar uw smaak kunnen verschillen, valt niet te ontkennen dat houten eettafels voor altijd in de mode zullen blijven!

Kijk op de website van Bol.com