Welkom bij de grootste meubelblog!

De nieuwste meubeltrends

Een bank, een paar wandkleden en een vloerkleed. Dit is allemaal zo passe’! Het is 2022 mensen, waarom zou u genoegen nemen met een traditionele manier om uw meubels te rangschikken? Wij hebben de beste meubeltrends voor 2022 voor u, zodat u het stijlquotiënt van uw huis in enkele minuten kunt verhogen! Lees verder, om meer te weten te komen.

De juiste meubels kunnen de stijl van uw huis op vele manieren verbeteren. Zij dragen bij tot de algemene inrichting en het gevoel van uw huisinterieur. En het mooiste is, u hoeft zich niet te beperken tot een bepaald soort meubilair in elke kamer. Elke afzonderlijke kamer kan zijn eigen smaak en uitstraling hebben. Wij leven in een tijdperk waarin de esthetiek van het ontwerp grenzen heeft overstegen en wij niet beperkt zijn tot een plaatselijke overgebruikte trend. Laten we eens kijken naar de heetste en nieuwste meubeltrends voor 2022 en waarom het een goed idee is om een van die trends in uw huis in te voeren.

Eiken Sfeer

Wanneer kan eikenhout fout gaan? Het antwoord is: nooit! Het premium gevoel van dit hout, gecombineerd met enkele scherpe afwerkingen en ontwerpen, kan ervoor zorgen dat het beste van uw meubelen nog meer opvalt. Investeer in geoxideerd eikenhout voor een nog betere geur- (ja, dat klopt!) en tastervaring. Eiken heeft een veelzijdig kleurenpalet beschikbaar, dus u kunt altijd de contrasterende tinten ervan combineren voor een betere esthetiek.

Fijn afgewerkt

Afwerkingen geven de finesse aan uw toch al geweldige meubelkeuzes! Nu de knapste koppen op het gebied van design ter wereld voor u bereikbaar zijn dankzij het internet en de mondialisering, hoeft u geen genoegen te nemen met de keuzes van uw plaatselijke timmerman als het om de afwerking van uw meubelen gaat! Hoogglans, mat, rustiek zijn een paar tinten die in de mode zijn. Mix en match deze afwerkingen in verschillende elementen in uw kamers om uw huis textuur te geven.

Let op de afmetingen

Geometrische patronen, mandala’s en de basisfiguren zien er zo prachtig uit als ze goed gerangschikt zijn. Losse, asymmetrische vormen zijn de new kids on the block, en zij nemen de meubelmarkt langzaam en trendmatig over. Wie kunnen imperfectie immers beter perfect vinden dan onze geliefde millennials?

Dappere contrasten

Ga gedurfd te werk met de kleur die u voor uw meubelen kiest. Motieven met een hoog contrast die een statement maken, moeten zonder enige twijfel uw keuze zijn! Als u een prater bent, laat uw kleuren dan ook voor u spreken! Laat uw muren en meubels met elkaar contrasteren, zorg ervoor dat de kleuren elkaar complimenteren en u zou zomaar een serie muren kunnen omtoveren tot de mooiste woonkamer ooit!

Multifunctionele Meubelen

Laten we eerlijk zijn. De 21e eeuw is net begonnen en wij hebben geen plaats meer voor onze huizen. Of het nu door de industrialisatie komt of door de alsmaar toenemende verstedelijking, wij zitten nu met een duur en verkrampt onroerend goed opgescheept. Hoe kunt u dan het beste maken van de ruimte die u hebt?

Het is eenvoudig – multifunctionele meubels. Wat dacht u van een bank die uitrolt tot een bed wanneer dat nodig is? Of een uittrekbare studeertafel voor uw kinderen? Ruimtebesparende innovatieve ontwerpen zijn nu helemaal in en dat is niet voor niets!

Houd het origineel

Dump de aan de lopende band geproduceerde meubels en ga voor authentieke, handgemaakte en gepersonaliseerde exemplaren. In dit tijdperk van instant afspraakjes, bezorging en noedels, moet u het wat rustiger aan doen wanneer u uw huis inricht. Kom terug naar een plek met originele meubels, die met liefde en zorg gemaakt zijn voor dat speciale gevoel. Huiselijke vibes zijn het beste, nietwaar?

Krachtig Kleurenpalet

Rozig, neutraal of aards? Aan u de keus! Neem nu geen genoegen meer met saai bruin en zwart als het om uw meubels gaat. Kies de kleur van uw meubelen naar gelang de sfeer die u in die bepaalde kamer wilt. Met een hele overvloed aan mogelijkheden die u online en offline kunt vinden, moet het u geen moeite kosten om het hele proces te verfijnen!

Meng het met metallic stijl

In de stemming om een beetje te experimenteren? Voeg metalen decoraties toe aan uw meubelen en zie wat voor magie er gebeurt! Goud, messing en zilver voor die decoratieve fantasieën die u hebt, en gezwarte metalen afwerkingen voor de minimalist in u. Zie, een beetje van alles zonder veel omhaal!

Kunst en antiek

Herinnert u zich nog dat oude gezegde: “Oud is goud”? Hoewel dit artikel gaat over hedendaagse stijlen van meubeltrends die u moet overnemen, hoe kunnen we afscheid nemen van onze oude vrienden – antieke en artistieke stukken? Zij brengen het gevoel van klasse en originaliteit in elk huis. Zij vertellen een verhaal, uw verhaal. U kunt zich in deze stijlen inpassen en het gouden tijdperk in uw moderne huis tot leven brengen.

Elk meubelstuk dat u inbrengt, elk ontwerp dat u toepast, zal uw huis de oppepper en de uitstraling geven die het nodig heeft om een jaloers voorwerp van uw vrienden en familie te worden. En bij meubels en inrichting gaat het niet alleen om houtwerk, zoals wij uit de bovenstaande punten hebben geleerd! Het gaat erom een stijl te ontwikkelen en te materialiseren, “uw” stijl om precies te zijn. Neem een trend over en zorg dat die wow factor omhoog gaat!