Welkom bij de grootste meubelblog!

3 redenen om voor een bank met hocker te kiezen

Op wonensale.nl hebben we het reeds vaker gezegd; het uitkiezen van een nieuwe bank is absoluut niet makkelijk. Het is hoogstwaarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid voor je én je moet met onwijs veel zaken rekening houden. Je moet goed naar de afmetingen van de bank kijken, naar het aantal zitplaatsen, naar de vormstelling, naar de kleurstelling, naar het design en naar het gebruikte materiaal. Daarnaast moet je ook nog bepalen waar de bank in je huis komt te staan. Het aanschaffen van een bank is al met al niet al te makkelijk, maar gelukkig bieden wij de helpende hand aan. In dit artikel geven we je namelijk enkele redenen waarom het interessant is om voor een bank met hocker te kiezen. In dit artikel leggen we eerst uit wat een bank met hocker exact is.

Wat is een hocker?

De hocker is in principe een klein en veelzijdig meubelstuk voor in huis. Je kunt dit meubelstuk voor meerdere doeleinden gebruiken; als een dienblad, als een bijzettafel, als een voetenbank of als een extra zitplaats. Dankzij de veelzijdigheid van een hocker is het een perfecte aanvulling op jouw bank. Als je languit wilt liggen, gebruik je de hocker als voetenbank. Als je veel visite over de vloer krijgt, gebruik je de hocker om een extra zitplaats te creëren. Dankzij de veelzijdigheid brengt dit meubelstuk simpelweg onwijs veel voordelen met zich mee. Wil je ook van deze voordelen profiteren? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Je vindt hieronder namelijk enkele redenen waarom óók wij fan van een bank met hocker zijn.

De veelzijdigheid

Het belangrijkste voordeel is absoluut terug te vinden in de veelzijdigheid. Zoals hierboven reeds aangegeven; je kunt een hocker voor onwijs veel doeleinden gebruiken. In veel huishoudens wordt de hocker standaard als voetenbankje gebruikt. Als je echter tijdelijk een bijzettafel of extra zitplaats nodig hebt, komt de hocker ook prima uit. Met name vanwege deze veelzijdigheid is het onwijs interessant om voor een bank met hocker te gaan.

Fraai design

Ook is het onwijs leuk dat je met jouw bank en hocker kunt variëren qua kleurgebruik. Als je voor een fel gekleurde bank gekozen hebt, kan je bijvoorbeeld voor een donkere kleur hocker kiezen. Je creëert hierdoor een fraai contrast en dat zorgt uiteindelijk voor een (zeer) fraaie uitstraling in jouw woonkamer. Uiteraard is het ook mogelijk om de bank en de hocker in dezelfde kleur uit te voeren. Met een hocker heb je in ieder geval een prima designstuk in handen om een bepaalde uitstraling in huis te creëren.

Onwijs veel varianten verkrijgbaar

Tot slot willen we graag nog benoemen dat het onwijs prettig is dat je de keus uit heel veel varianten hebt. Je kunt uit allerlei verschillende vormen, kleuren en details kiezen. Op het gebied van bijvoorbeeld de poten kan je onwijs veel keuzes maken; ga je voor ronde poten, voor vierkante poten of voor lange en stijlvolle poten? Alles is bij een hocker mogelijk en dat maakt dit meubelstuk zo onwijs interessant!

[vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”sale” layout=”carousel” product_hover=”tiled” sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”1″ lazy_loading=”yes” slides_per_view=”4″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”no” hide_prev_next_buttons=”no” center_mode=”no” wrap=”no” scroll_carousel_init=”no” element_title=”Producten met extra korting”][/vc_column][/vc_row]