Welkom bij de grootste meubelblog!

Welke meubelen kunnen niet in jouw thuiskantoor ontbreken?

In het afgelopen jaar is onwijs veel gebeurd. Het Covid-19 virus wist onze gehele maatschappij lam te leggen, waardoor we plots niet meer naar kantoor toe konden om te werken. In plaats daarvan moest nagenoeg iedereen vanuit huis gaan werken, waardoor opeens thuis een thuiskantoor geregeld moest worden.

Aan het begin van de coronacrisis wisten wij ook niet wat wij meemaakten. Onwijs veel mensen waren opeens op zoek naar een goede bureau, naar een goede bureaustoel en naar aanverwante kantoorbenodigdheden. Geldt dat ook voor jou? Ben jij op dit moment eigenlijk nog steeds zoekende naar de juiste indeling van jouw thuiskantoor? Dan hebben wij goed nieuws voor je; met dit artikel gaan we jou volledig op weg helpen.

In dit artikel bespreken we namelijk welke basics absoluut niet in jouw thuiskantoor mogen ontbreken. Neem het artikel op je gemakje door en schaf direct de gewenste meubelen aan. Deze meubelen kun je overigens ook direct in onze webshop vinden; wij bieden onwijs veel verschillende meubelen aan. Deze meubelen zijn bovendien van gerenommeerde merken, waardoor je je over de kwaliteit ook geen zorgen hoeft te maken!

Een goede bureaustoel

Breng jij veel tijd zittend door? Dan is het onwijs belangrijk om een goede zithouding aan te nemen. Als je geen goede zithouding aan weet te nemen, is de kans groot dat je al snel last van meerdere lichamelijke klachten gaat krijgen. Zo kun je last van jouw rug krijgen, van jouw schouders krijgen en/of van jouw nek. Wil je dit ten koste van alles zien te voorkomen? Dan is de aanschaf van een goede bureaustoel absoluut aan te raden.

Waar je op moet letten bij het uitkiezen van een goede bureaustoel? Nou, het is vooral van belang dat deze bureaustoel super ergonomisch is. Zo moet je de bureaustoel naar wens in kunnen stellen, moet de bureaustoel voldoende ondersteuning bieden en moet de bureaustoel ook nog lekker zacht zijn. De stoel moet echter ook weer niet te zacht zijn, aangezien jouw lichaam wel een stevige zit nodig heeft.

In ons assortiment vind je in ieder geval tal van bureaustoelen terug. Al deze bureaustoelen zijn ergonomisch, zijn naar eigen wens in te stellen en bieden dus de gewenste ondersteuning. Zelfs als je urenlang op deze bureaustoel gezeten hebt, krijg je nog geen last van jouw lichaam. Is dat ook jouw grote wens? Dan is de aanschaf van een goede bureaustoel cruciaal.

Een goed bureau

Heb je een goede bureaustoel aangeschaft? Dan is het ook van belang om een goed bureau aan te gaan schaffen. Met een goed bureau weet je namelijk optimaal te profiteren van de mogelijkheden van jouw bureaustoel. Indien je ook een goed bureau gevonden hebt, is het overigens ook van belang om deze volledig af te stemmen op de bureaustoel. Het bureau en de bureaustoel moeten ten opzichte van elkaar de juiste hoogte hebben.

Wat een goed bureau is? In onze ogen is dat een bureau dat je in hoogte kunt verstellen. Indien dat het geval is, kun je de hoogte van het bureau perfect afstemmen op jouw zithoogte. Daarnaast ben je met een dergelijk bureau mogelijk ook nog in staat om staand van het bureau gebruik te maken. Volgens meerdere experts is het aan te raden om een staande houding af te wisselen met een zittende houding!

Ook is het wenselijk dat het bureau groot genoeg is. Je moet bijvoorbeeld jouw laptop, jouw monitor, jouw toetsenbord en alle overige kantoorartikelen moeiteloos op het bureau kwijt kunnen. Ondertussen moet het bureau ook nog in jouw thuiskantoor passen; meet dus ook goed de aanwezige ruimte in jouw thuiskantoor op.

Verder is het ook nog zaak om goed naar de uitstraling van het bureau te kijken. Wil je bijvoorbeeld een bureau van bruin hout? Of heb je liever een bureau in een donkere, zwarte kleur bijvoorbeeld? In ons aanbod vind je in ieder geval bureaus in allerlei soorten kleurstellingen terug, dus je kunt altijd wel een geschikte kleur vinden.

Een kast

Als je gaat werken, heb je mogelijk met de nodige dossiers en dergelijke te maken. Hoe je deze dossiers, mappen en overige documenten goed kunt bewaren? In onze ogen is het daarbij aan te raden om te kiezen voor een kast. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ladeblok, maar je kunt ook kiezen voor een grote boekenkast.

Voordeel van een boekenkast is dat je eigenlijk een huiselijke uitstraling in jouw woning kunt creëren. Je weet jouw thuiskantoor hierdoor eigenlijk nog fraaier en gezelliger te maken. Wat wens je nog meer?

Het enige waar je goed over na moet denken, is het soort kast waar jouw voorkeur naar uit gaat. Je kunt hiervoor in ieder geval ons aanbod van kasten eens bekijken; je kunt dan direct inspiratie op doen en mogelijk vind je ook al direct de kast van jouw dromen.

De juiste verlichting

Wil je veel uren in jouw thuiskantoor gaan maken? Dan is de aanschaf van een goede bureaustoel, een goed bureau en een handige kast absoluut aan te raden. Daar blijft het echter niet bij. Nee, het is ook belangrijk om voor de juiste verlichting in jouw thuiskantoor te kiezen.

Je kunt deze verlichting bijvoorbeeld met een raam gaan creëren. Er kan namelijk helemaal niks op tegen echt daglicht. Door bijvoorbeeld de gordijnen in jouw thuiskantoor open te doen, kun je het nodige daglicht in jouw thuiskantoor laten vallen.

Heb je die mogelijkheid niet? Dan kun je alsnog op verschillende manieren voor de gewenste verlichting in jouw thuiskantoor zorgen. Wij raden je aan om hierbij altijd voor LED verlichting te gaan, aangezien dat de meest duurzame lichtbron is. Ook geeft LED prachtig licht af en brandt LED direct als je de schakelaar aantikt. Op die manier heb je direct de gewenste lichtopbrengst in jouw thuiskantoor en kun je dus direct aan de slag. Richt dus ook zeker jouw pijlen op de aanschaf van goede verlichting voor in jouw thuiskantoor!

[vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”sale” layout=”carousel” product_hover=”tiled” sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”1″ lazy_loading=”yes” slides_per_view=”4″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”no” hide_prev_next_buttons=”no” center_mode=”no” wrap=”no” scroll_carousel_init=”no” element_title=”Producten met extra korting”][/vc_column][/vc_row]