Welkom bij de grootste meubelblog!

De mooiste art deco lampen

De sfeer in een woning kan je middels lampen flink aanpassen. Met lampen ben je immers in staat om sfeer in je woning te creëren. Maar, voor welke lampen kies je nou? Het aanbod van lampen is tegenwoordig onwijs uitgebreid te noemen; je hebt de keus uit allerlei en soorten. Gaat jouw voorkeur uit naar lampen met een art deco stijl? Dan hebben wij goed nieuws voor jou; in dit artikel hebben wij namelijk de mooiste art deco lampen op een rijtje gezet.

Lees op je gemakje dit artikel door, vergelijk de verschillende art deco lampen en sla vervolgens je slag. Wist je dat je deze art deco lampen ook perfect kunt combineren met bijvoorbeeld fraaie kasten of een fraaie bank in je woonkamer? Ja, door de unieke stijl kan je art deco lampen met veel andere meubelstukken combineren.

Tiffany wandlamp French Art Deco

Deze prachtige wandlamp van het merk Tiffany hoort absoluut in dit artikel thuis. Deze lamp heeft een bijzondere waaiervorm en weet daardoor het licht op een unieke manier te verspreiden. Met deze lamp creëer je écht veel meer sfeer in je woonkamer. Doordat deze lamp aan de wand op te hangen is, neemt ‘ie bovendien niet al te veel ruimte in beslag. Je hebt daardoor meer ruimte voor bijvoorbeeld een grote opbergkast.

Tiffany Banker Tafellamp Parabola

Deze unieke tafellamp van het merk Tiffany spreekt ook tot de verbeelding. Deze lamp heeft een ouderwetse/retro stijl en brengt een luxueuze uitstraling met zich mee. Je kunt deze lamp perfect op bijvoorbeeld een bureau zetten, zodat je ook in de late avonduren nog door kunt werken. Dankzij de spitse hoeken en de gebogen lijnen is deze lamp een ware aanvulling voor elk huis met een art deco inrichting.

Easycobi Moon Lamp – Nachtlamp

Ook deze fraai vormgegeven nachtlamp hoort in dit artikel thuis. Deze nachtlamp is vormgegeven als een maan en straalt hierdoor een fraai licht uit. Je kunt dankzij deze lamp perfect nog even relaxen voor het slapen gaan, aangezien het licht niet al te fel is. Dankzij de compacte afmetingen plaats je deze nachtlamp ook moeiteloos op jouw nachtkastje. Als je nog op zoek naar een art deco lamp voor op jouw nachtkastje bent, is dit één van de beste kanshebbers.

Highlight Plafondlamp deco Cambridge

Tot slot willen we ook deze plafondland van het merk Highlight nog aanstippen. Deze lamp is volledig in de jaren 30 stijl ontworpen en is zodoende een aanvulling voor alle art deco interieurs. De lamp is makkelijk op te hangen, heeft een onwijs fraai design en staat ook erg fraai in moderne- of romantische settings. Met deze lamp kan je simpelweg alle kanten op.

Naar welk van bovengenoemde art deco lampen gaat jouw voorkeur? Eén ding staat vast; een art deco lamp is een ware aanvulling, dankzij het fraaie design.

[vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”sale” layout=”carousel” product_hover=”tiled” sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”1″ lazy_loading=”yes” slides_per_view=”4″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”no” hide_prev_next_buttons=”no” center_mode=”no” wrap=”no” scroll_carousel_init=”no” element_title=”Producten met extra korting”][/vc_column][/vc_row]