Welkom bij de grootste meubelblog!

Marmeren vloerontwerpen voor een elegant huis!

Marmer is een van de meest adembenemende materialen die u voor uw vloer kunt gebruiken. Nu vraagt u ons misschien waarom? Het voldoet aan alle eisen: het is eenvoudig, verfijnd, schoon, glanzend en gaat lang mee. Verlangt u naar een luxueus huis? Met marmer kunt u dat hebben!

Tegenwoordig is er een overvloed aan soorten marmer in de winkels verkrijgbaar, en u hebt keuze te over. U kunt kiezen uit verschillende eclectische kleuren, levendige patronen, stijlvolle texturen en een betaalbaar assortiment marmeren ontwerpen.

En marmersteen is een zeer duurzaam materiaal. Het enige wat u hoeft te doen is het jaarlijks te wassen of te polijsten. Om die perfecte marmer tegelvloer te krijgen, vindt u hier enkele mooie vloerideeën voor uw huis.

Marmeren vloer ontwerpen: De gratie van grijs

Grijs gekleurd marmer, dat het beste van twee werelden samenbrengt, is een van de meest opvallende opties. In tegenstelling tot de andere lichtere tinten marmer, hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud ervan. Tegelijk is grijs marmer licht genoeg van kleur om de algemene esthetiek van uw huis niet te overheersen.

De deftige vloer

Dit sierlijke marmeren vloerontwerp is gewoonweg voortreffelijk voor uw hal! Het kleurenpalet blijft in harmonie met de omringende meubels of snuisterijen in de kamer. Het rijke en ingewikkelde middelpunt trekt ieders aandacht. En niet te vergeten, het zet de toon voor een vorstelijk huis. U zou dit marmeren vloerontwerp ook slim kunnen gebruiken voor uw woonkamer of zelfs voor een ruime slaapkamer. Kortom, dit ontwerp is het beste voor naadloze kamers en betrekkelijk dure ruimtes!

Het voordeel van patronen

Een stralend witte marmeren vloer bestrooid met bruine of zwarte tegels geeft een schitterende uitstraling aan uw huis. U kunt ook andere combinaties uitproberen door de tegels te vervangen. Deze combinatie van tegels en marmer geeft een koninklijke en toch subtiele uitstraling

De subtiele schittering

Schoonheid ligt in de eenvoud. En niets laat dat beter zien dan een dure marmeren vloer die versierd is met kleine printjes. Deze pastel spuitachtige patronen geven een subtiele verfijning aan uw kamer. Ongetwijfeld is dit het perfecte marmeren vloerontwerp om van uw kamer een gespreksonderwerp te maken voor de komende decennia.

Dambordpatronen zijn een klasse apart

Een samenspel van witte en gele of zwarte marmeren stukken creëert een schilderachtige vloerbedekking voor uw droomhuis. U kunt kiezen uit een overvloed aan texturen voor dit marmeren vloerontwerp. Het marmer kan helemaal glad zijn of licht gestructureerd – in beide gevallen zal uw vloer betoverend zijn.

Het spel van zwarte, bruine en witte randen

Lijnen en strepen op een effen marmeren vloer gaan absoluut hand in hand. U kunt spelen met zwarte lijnen en ze combineren met bruine lijnen over een vegende reeks wit marmer. De naadloosheid en harmonie van deze vloer zullen u en uw gasten steeds weer bekoren!

De rustgevende witte marmeren tegel

Het heeft weliswaar een beetje onderhoud nodig, maar geen ander marmer komt in de buurt van de schoonheid van wit marmer. Een wit marmeren vloer weerkaatst het licht en laat uw huis er luchtiger en ruimtelijker uitzien. Ga voor deze voor een voortreffelijk huis!

Een zonnig standpunt met marmer design

Bijna subtiel en toch heel geraffineerd, geeft geel marmer een mooie textuur en karakter aan uw huis. Het vult houten meubelen heel goed aan en schept een gevoel van coherentie. Kies dit marmeren ontwerp als u verder wilt gaan dan witte en zwarte marmeren vloeren.

De schoonheid van een zwart marmeren vloer

Een zwart marmeren vloer is tamelijk uniek. Hij brengt een groot gevoel van esthetiek en stijl in het interieur van uw huis. Door zijn neutrale kleur past zwart marmer bij bijna alle meubels en elementen. Als zwart uw eerste en laatste liefde is, kies dan zeker deze optie van marmeren vloeren voor uw huis.

U bent nu vast en zeker al weer verliefd geworden op marmeren vloeren. Marmer is een heel veelzijdige vloerbedekking voor uw huis. Onze ontwerpideeën zullen u helpen het soort marmer te kiezen dat bij uw gevoeligheden past.