Welkom bij de grootste meubelblog!

De mooiste industriële staande lampen

Voor welke stijl ben jij in jouw huis gegaan? Heb je gekozen voor een industriële stijl. Dan heb je een populaire keus gemaakt. In de trends is namelijk terug te zien dat veel mensen voor een industriële stijl kiezen. Dat baseren we onder andere op het aanbod van de huidige fabrikanten. Veel fabrikanten van bijvoorbeeld staande lampen kiezen voor lampen met een industriële look. Een stoere look, een krachtige look en een strakke look; op die manier kunnen we een industriële look wellicht het beste omschrijven.

Ben je nog op zoek naar een geschikte staande lamp? Dan kunnen wij je mogelijkerwijs een handje helpen. In onze webshop kan je heel veel lampen vinden. Maar, welke industriële staande lamp is dan het mooist? Welke van deze lampen staat prachtig in jouw woonkamer met een industriële look? Wij zijn alvast voor jou op onderzoek gegaan; de mooiste industriële staande lampen vind je in het vervolg van dit artikel.

EGLO Vintage Chester vloerlamp

Deze stoere staande lamp van het merk Eglo kunnen we absoluut aan raden. De lamp is van koper vervaardigd en heeft een constructie met drie pootjes. Deze drie pootjes zorgen voor een toegankelijk en ‘open’ design. Doordat deze pootjes relatief lang zijn, valt de lamp behoorlijk op in jouw woonkamer. Dankzij het stoere en strakke design is dat echter geen enkel probleem. Nee, dat is juist wat je wilt met deze lamp! De lamp is 1,35 meter hoog en 60 centimeter breed. Je moet dus wel enige ruimte in jouw interieur vrijmaken voor deze stoere lamp. Ook prijstechnisch is deze lamp absoluut interessant. Voldoende reden dus om eens naar deze lamp te kijken en deze direct aan te schaffen!

QAZQA Los driepoot vloerlamp

Ook deze lamp van het merk QAZQA heeft vele voordelen te bieden. Deze lamp is op grote delen te vergelijken met de bovengenoemde lamp. Ook deze lamp heeft namelijk drie pootjes die in een driehoek geplaatst zijn. De lamp is bovendien in hoogte verstelbaar. Dit betekent dat je de lamp op minimaal 110 centimeter hoog kunt zetten en maximaal op 160 centimeter. Pas de hoogte van de lamp aan op de rest van jouw inrichting en geniet optimaal. Heb je bijvoorbeeld een heerlijke fauteuil in jouw woonkamer staan? Dan wil je daar wellicht ’s avonds rustig een boekje kunnen lezen. Dat kan je voor elkaar krijgen met deze lamp. Stel de hoogte naar wens is, zet de lamp aan en geniet van helder en prettig licht.

Reality Recife Vloerlamp – E27

Deze industriële staande lamp heeft één centrale poot en een maximale hoogte van 155 centimeter. De lamp is van metaal gemaakt en heeft een mat zwarte kleur. Al deze componenten tezamen zorgen voor een stoere en strakke lamp. Een lamp die je op meerdere plekken in jouw huis moeiteloos kwijt kunt. Dankzij de gebogen constructie heeft de lamp een tamelijk uniek design. Wil je ook van een uniek design genieten? Dan is deze lamp dé industriële lamp waar je voor dient te gaan!