Welkom bij de grootste meubelblog!

Creatieve badkamer opbergideeën

Het schoonmaken en onderhouden van een badkamer kan een hele opgave zijn. Een badkamer ontwerpen met slimme opbergmogelijkheden is de sleutel tot het genieten van een heel eigen ruimte. Het organiseren van badkamerbenodigdheden kan een leuk pr0ject zijn. Onze creatieve opbergideeën voor de badkamer zullen van deze alledaagse taak van het organiseren van uw badkamer een spannende maken!

Open opbergrekjes voor de badkamer

Waarom opbergplanken aan de muur boren als u ook onafhankelijke etagères kunt gebruiken? Een open rek (hoe hoger hoe beter) kan tegen een muur in uw badkamer geplaatst worden als opbergmogelijkheid waar alles binnen handbereik is.

Spullen op een krukje stapelen

U hoeft zich niet aan de gebruikelijke normen te houden als het op creativiteit aankomt. Mixen en matchen is een geweldige manier om creatief te zijn met het interieur van uw badkamer. Een bar of basiskeuken kan in uw badkamer gebruikt worden als platform om een paar benodigdheden op te zetten.

Douchecabine

Richt uw badkamer in met een aparte douchecabine. Uw badkamer in verschillende zones verdelen kan wonderen doen, zowel voor de organisatie als voor de esthetiek. Met douchecabines ziet uw badkamer er ook modern uit.

Betonnen douchewand met opbergruimte in een nis

Inbouw bergruimten passen naadloos in het totaalontwerp van uw badkamerinterieur. U kunt ze inrichten met decoratieve tegels of u kunt hetzelfde materiaal gebruiken als voor de vloer gebruikt is, voor een uniforme uitstraling. Deze inbouwplanken kunnen gebruikt worden om badartikelen of leuke decoraties op te bergen.

Verfraai uw badkamer met manden

Rieten manden zien er mooi uit en zijn stevig genoeg om alles in op te bergen wat u vaak moet gebruiken. Niets werkt zo goed als mooie manden als het gaat om het scheiden van uw badkamerbenodigdheden.

Oud meubilair

Als u een grote badkamer hebt, is dit uw kans om er die ouderwetse charme aan te geven. Oude meubels – kasten, bijzettafeltjes, of planken – kunnen in uw badkamer hergebruikt worden. Een massief houten kast kan bijvoorbeeld gebruikt worden als opbergmogelijkheid.

Opbergkasten voor de badkamer

Opbergkasten voor de badkamer zijn het antwoord op een rommelvrije ruimte. Bouw ze onder de wastafel of aan de muur – het mooiste is dat ze aan uw wensen aangepast kunnen worden. De beste manier om ze te ontwerpen is boven de grond, zodat u vrije vloerruimte hebt.

Opbergmeubels voor uw badkamer, die naar uw behoeften kunnen worden aangepast

Ladders als badkameropberger zijn stedelijk en chic. Plaats een eenvoudige houten ladder tegen een muur en hang er uw handdoeken aan. Kies anders voor een echte trapladder waar u kleine badkamerbenodigdheden op kunt opbergen.

Gebruik de ruimte onder uw badkamerwastafel

Als u een compacte badkamer wilt, is de ruimte onder de wastafel uw beste keus. De ruimte, die vaak onbenut blijft, kunt u gebruiken om planken, kasten of laden te bouwen om dingen in op te bergen die u niet elke dag zichtbaar wilt hebben!

Rekken en planken in uw badkamer

Een losstaand rek of een stellingkast doet het goed in badkamers met veel ruimte tegen de muren. Laat uw benodigdheden met trots zien met deze open opbergmogelijkheid. Kleurrijke handdoeken, benodigdheden voor persoonlijke verzorging of zelfs decoratieartikelen zoals geurkaarsen of kamerplanten – laat het allemaal zien!

Een opbergkarretje

Een kleine trolley of een reserve barkar is een coole optie om uw badkamerbenodigdheden zoals linnengoed of schoonheids- en badproducten in op te bergen. Zo hoeft u niet alles op te stapelen in één kast of lade. U hebt alles gemakkelijk bij de hand.

Open rekken als badkameropberger

Wilt u een ruim meubelstuk om al uw belangrijke badkamerbenodigdheden in op te bergen? Een hoge kast met open planken is uw antwoord. U kunt er veel in opbergen en het ziet er nog stijlvol uit ook.

Wasmanden voor linnengoed

Uw gastentoiletten hebben opbergruimte nodig voor vuil linnengoed. Wasmanden zijn een veilige manier om daarvoor te zorgen. Ze zien er chic uit en houden alles uit het zicht! U krijgt manden van verschillende materialen, zoals riet, riet of zelfs stof. Maak dus uw keuze!

Zwevende badkamerplanken

Een klassiek opbergalternatief voor de badkamer, dat boven de wastafel of zelfs op een extra muurtje geplaatst kan worden. Zwevende planken zijn slank, minimaal en perfect om de dagelijkse benodigdheden voor bad en persoonlijke verzorging op te bergen.

Emmer- of mandtoren

Deze kunnen in de vorm van verrijdbare wagentjes zijn, of van wagentjes die aan een muur bevestigd zijn. Een toren van emmers of manden is een uitstekend alternatief voor het opbergen van spullen in de badkamer, omdat u zo alles gemakkelijk kunt scheiden.

Lades om alles te sorteren

De eenvoudigste optie als het gaat om het sorteren en opbergen van uw benodigdheden zijn laden. Bouw ze onder de gootsteen om de beschikbare ruimte goed te benutten.

Badkamerspiegel met opbergruimte

Nog een geweldig alternatief. Een badkamerspiegel met opbergruimte dient twee essentiële doelen binnen uw ruimte. Hij geeft uw badkamerinterieur ook een luxueuze en elegante uitstraling.

Karretje met wieltjes

Een trolley met wieltjes dient als een perfecte opbergmogelijkheid voor uw badkamer. U kunt hem verplaatsen zoals u wilt en hem ergens anders neerzetten als dat nodig is.

De mogelijkheden om creatief te worden met badkameropbergers zijn eindeloos! Welke van deze creatieve ideeën gaat u in uw badkamer toepassen?